Nyheter

Marcus & Martinus hyllar fansen

De har redan skapat kaos på Liseberg och Gröna Lund. Nu är de norska succétvillingarna Marcus & Martinus tillbaka med ett nytt album, och nästa år väntar arenakonserter i Sverige. - Vi vill ta det till en ny nivå, säger Marcus Gunnarsen.(TT)
Publicerad 4 november 2016

Marcus & Martinus är på blixtvisit i Sverige och hemlighetsmakeriet är stort. Några av tvillingduons 500 000 Instagramföljare har ändå lyckats lista ut var de befinner sig och har slagit läger utanför skivbolaget i hopp om att få en glimt av idolerna.

””

I somras gjorde Marcus & Martinus sina första konserter i Sverige. Vare sig arrangörerna eller bröderna själva hade kunnat förutspå hur stort intresset skulle vara.

””

Språkbyte

Publiken betyder allt för tvillingbröderna och de har därför valt att hylla den på nya albumet "Together". Omslagsbilden är uppbyggd av en myriad små fotografier på fansen.

””
””

"Together" är också Marcus & Martinus första album på engelska. Tvillingarna vill komma ut i världen med sin gladlynta musik.

””

Sverigespelningar

Först väntar dock ytterligare ett gäng konserter i Sverige.

Den 9 december uppträder de under "Idol"-finalen i Globen i Stockholm - en försmak inför februari nästa år då de kommer tillbaka till arenan för två utsålda konserter. I mars väntar sedan en utsåld konsert i Scandinavium i Göteborg.

””

TT