Nyheter

Mel B leder "Lip sync battle"

I den amerikanska programidén "Lip sync battle" tävlar kändisar mot varandra i att mima. Nu kommer den brittiska varianten - med Spice Girls-stjärnan Mel B som programledare.(TT)
Publicerad 9 november 2015

Du har väl inte missat klippen där Will Ferrell mimar till Beyoncés "Drunk in love", Anne Hathaway lever sig in i Miley Cyrus "Wrecking ball" och Lena Dunham rockar loss till Queens "Fat bottomed girls"?

Nu kommer det amerikanska konceptet "Lip sync battle" till brittiska Channel 5, där det kommer att ledas av Mel B, också känd som Scary Spice från Spice Girls.

””

Idén om att låta kändisar tävla i att mina till välkända låtar började som en del av pratshowen "Late night with Jimmy Fallon" och blev sedan ett eget program, "Lip sync battle", med rappare LL Cool J som programledare.

Mel B har varit en del av juryn i "Americas got talent" sedan 2013 och i "The X Factor" 2012-2014.

Spice Girls splittrades 2001, men återförenades för en turné 2007 och för ett uppträdande 2012. Nästa år är det 20 år sedan bandet slog igenom och de väntas fira med ännu en återförening.

Spice Girls har sålt över 75 miljoner skivor, och debutalbumet "Spice" gjorde dem till den snabbast säljande popgruppen sedan The Beatles.

TT