Nyheter

Miss Piggy och Kermit gör slut

Före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik är inte den enda kändisen som går igenom ett uppbrott. Nu meddelar Miss Piggy och grodan Kermit från "Mupparna" att de går skilda vägar. De två dockfigurerna, kända från tv-serien och filmen "Mupparna", gick ut med nyheten på Facebook.(TT)
Publicerad 5 augusti 2015

Före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik är inte den enda kändisen som går igenom ett uppbrott. Nu meddelar Miss Piggy och grodan Kermit från "Mupparna" att de går skilda vägar.

De två dockfigurerna, kända från tv-serien och filmen "Mupparna", gick ut med nyheten på Facebook. Miss Piggy skrev att uppbrottet kom efter "noggrant övervägande". Hon bekräftade också att de två kommer att fortsätta arbeta ihop, bland annat i den nya säsongen av "Mupparna".

"Men våra privatliv är nu åtskilda och separata, och vi kommer att träffa andra personer, grisar, grodor, et al", fortsatte Miss Piggys meddelande.

Den nya säsongen av "Mupparna", med premiär i september, kommer att handla om hur de välkända figurerna arbetar med en talkshow som leds av Miss Piggy och får besök av gäster som Reese Witherspoon, skriver The Guardian.

TT