Annons
Nyheter

Norberg: Väntar på att någon ska imitera mig

Förra veckan fick han Tony Irvings första tiopoängare, men kampen om glasskon i "Let's dance" är inte det viktigaste för Daniel Norberg. - Jag är ingen tävlingsmänniska, jag mår nästan dåligt av tävling, berättar han. Frill-fix Sandman och Benjamin Prosciutto.(TT)
Publicerad 3 maj 2018

Frill-fix Sandman och Benjamin Prosciutto. Daniel Norberg är kanske mest känd för sina imitationer på sociala medier, inte minst när det kommer till parodier på Melodifestivaldeltagare. När han nu är med i "Let's dance" kan han inte längre dölja sig bakom någon annan - men det är inga problem.

””
””

"Finstämt och smörigt"

Annons

Förra veckan sprängde han poängrekordet för den här säsongen av "Let's dance" med en fartfylld lindyhop tillsammans med danspartnern Maria Zimmerman. De kom dessutom tvåa när deltagarna duellerade mot varandra i ett "swingaton".

””

Trots att han är som bäst när han går på känsla och nästan mår dåligt av tävlingsmomentet, beskriver han sig ändå som en perfektionist. Efter varje avsnitt befinner han sig ute på dansgolvet klockan åtta morgonen därpå för att försöka bemästra nästa dans.

””

"Kokar soppa på spik"

Förutom att vara komiker har Daniel Norberg även synts i rampljuset 2010 när han deltog i "Idol". All denna erfarenhet av att underhålla tror han kan hjälpa honom i tv-programmet.

””

Den här veckan byts swingen ut mot musikaltema, och paret Norberg-Zimmerman kommer att glida runt i en vals.

TT: Hur långt tror du att du går i tävlingen?

””

"Let's dance" sänds i TV4 på fredag klockan 20.00.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons