Annons
Nyheter

Nykomlingar kan få flera musikpriser

När Musikförläggarnas pris ska delas för i år kan Sara "Shy Martin" Hjellström och Nirob "Shy Nodi" Islam få tre av dem. De är nominerade i kategorierna årets genombrott, årets internationella framgång och årets låt, för hitlåten "The ocean".(TT)
Publicerad 10 oktober 2017

När Musikförläggarnas pris ska delas för i år kan Sara "Shy Martin" Hjellström och Nirob "Shy Nodi" Islam få tre av dem. De är nominerade i kategorierna årets genombrott, årets internationella framgång och årets låt, för hitlåten "The ocean".

"Att få jobba med det vi älskar tillsammans med personer vi älskar och att bli nominerade för det, inte bara i en utan i tre kategorier, känns som en dröm man inte vill vakna ifrån", säger de enligt ett pressmeddelande.

Annons

Även Tove Lo, Noonie Bao, Frida Hyvönen, Max Martin och Elina Stridh har chans att få flera priser då de är nominerade till två vardera.

Priset är branschorganisationen Musikförläggarnas utmärkelse för svenska låtskrivare, kompositörer och textförfattare. Vinnarna presenteras på Berns i Stockholm den 10 november.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons