Annons
Nyheter

Producenten David Gest är död

Den amerikanske film- och musikproducenten, underhållaren och tv-personligheten David Gest har gått bort. Han hittades på tisdagen död på ett hotell i London, 62 år gammal, rapporterar Independent. "Det är med stor sorg som jag kan bekräfta att David Gest har dött i dag.(TT)
Publicerad 12 april 2016

Den amerikanske film- och musikproducenten, underhållaren och tv-personligheten David Gest har gått bort. Han hittades på tisdagen död på ett hotell i London, 62 år gammal, rapporterar Independent.

"Det är med stor sorg som jag kan bekräfta att David Gest har dött i dag. Jag vet att han kommer att bli saknad av miljontals fans världen över, särskilt i Storbritannien som kom att älska hans charm och svidande one-liners", skriver Gests nära vän och forne livvakt Imad Handi i ett uttalande.

Annons

David Gest var barndomsvän med Michael Jackson och producerade bland annat dokumentärfilmen "The life of an icon" om den bortgångne popstjärnan. Han producerade även Liza Minnellis livealbum "Liza's back", inspelat samma år som Minnelli och Gest gifte sig. Förhållandet varade till året därpå, men paret skilde sig inte officiellt förrän 2007.

I Storbritannien har Gest medverkat i tv-program som "Grease is the word" och "Celebrity big brother".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons