Annons
Nyheter

Salming ska slå Anja och Foppa

Kim Källström och Frida Hansdotter, Börje Salming och Bianca Salming och så Thomas Ravelli och Jesper Blomqvist. Där har ni de tre sista idrottsparen som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst. "Jag ser fram emot att ge Anja och Foppa en rejäl match tillsammans med Kim.(TT)
Publicerad 9 maj 2018

Kim Källström och Frida Hansdotter, Börje Salming och Bianca Salming och så Thomas Ravelli och Jesper Blomqvist. Där har ni de tre sista idrottsparen som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst.

"Jag ser fram emot att ge Anja och Foppa en rejäl match tillsammans med Kim. Jag tycker att det ska bli superroligt!", säger OS-guldmedaljören Frida Hansdotter i en kommentar.

Annons

Programmet är en ny version av tio år gamla "Vem kan slå Filip och Fredrik" och går ut på att utmanare ska försöka klå idrottarna Anja Pärson och Peter "Foppa" Forsberg i olika uppgifter. Programledare är Jessica Almenäs och Carina Berg.

Sedan tidigare är det känt att Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar utgör de andra tre utmanarparen i programmet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons