Nyheter

Samir & Viktor favoriter trots kaos

Samir & Viktor behåller det allra största favoritskapet trots sina kaosartade rep. Men chansen för en gammelschlager i Melodifestivalens final är stor om du litar på oddsen - Magnus Carlsson lär bli farlig under deltävlingen i Malmö i kväll. Mycket ska klaffa i duon Samir & Viktors framträdande.(TT)
Publicerad 14 februari 2015

Mycket ska klaffa i duon Samir & Viktors framträdande. Tunga kuber med projektioner ska staplas rätt och i tid. Kameravinklar ska sitta. Rörelserna på scenen i Malmö arena likaså. Medhörningen ska helst inte falla ur öronen på killarna ännu en gång.

Men frågan är om inte finalplatsen är säkrad oavsett vad som händer på scenen. Samir & Viktor har stöd av hundratusentals följare på sociala medier och det har surrats om dem och låten "Groupie" hela veckan.

””
””

Omtyckt schlagerdänga

Superrutinerade Magnus Carlsson, som tävlar i Melodifestivalen för åttonde gången, drog hem högsta klappsalvorna när han felfritt levererade "Möt mig i Gamla stan" till genrepspublikens stora jubel.

I natt låg han med en vattenångmaskin på hotellrummet för att mjuka upp stämbanden inför kvällens deltävling.

””

Precis som vanligt tog Melodifestivalklubben och fansajten Poplight tempen på genrepspubliken direkt efter första genrepet på fredagskvällen. Allra flest bland de 549 tillfrågade personerna tyckte bäst om Magnus Carlsson. Men Samir & Viktor och Linus Svenning låg precis i hasorna.

Mariette klättrar

Svenning gjorde succé i fjol. Och oddsen talar för att han kan göra en repris av förra årets debut då han tog sig till Andra chansen.

””

På oddsmakarnas listor har Mariette klättrat under hela veckan. Hon ligger numera i hasorna på Samir & Viktor.

””

TT