Annons
Nyheter

Steven Tyler snart tillbaka på scenen

Aerosmiths frontman Steven Tyler väntas stå på scenen igen om ett par veckor. Den 21 oktober spelar han på en välgörenhetskonsert som arrangeras av musikerkollegan David Foster, enligt ett inlägg på Fosters officiella Facebooksida.(TT)
Publicerad 6 oktober 2017

Aerosmiths frontman Steven Tyler väntas stå på scenen igen om ett par veckor. Den 21 oktober spelar han på en välgörenhetskonsert som arrangeras av musikerkollegan David Foster, enligt ett inlägg på Fosters officiella Facebooksida.

Det var tidigare i veckan som Aerosmith ställde in de fyra sista spelningarna på sin Sydamerikaturné sedan Tyler plötsligt blivit sjuk. Det är inte känt vad han drabbats av men Tyler kommenterade själv saken på bandets hemsida, där han dementerade en rad rykten kring hans hälsa.

Annons

"Jag ger er alla A+ för kreativa spekulationer men jag fick definitivt inte en hjärtattack eller ett anfall", skrev han och tillade att han var ledsen för att turnén måste avbrytas, men att han behövde medicinsk behandling som bara kunde genomföras av en läkare i USA.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons