Annons
Nyheter

"Stjärnornas stjärna"-finalen: Ola favorit

Ola Salo mot Casper Janebrink. Nu ska "Stjärnornas stjärna" avgöras. - Jag tror att det kommer att bli en oerhört jämn final, säger Salo till TT. Deltagarna har tampats med olika musikstilar och sångsätt under hela våren och nu är de bara två kvar.(TT)
Publicerad 4 maj 2018

Deltagarna har tampats med olika musikstilar och sångsätt under hela våren och nu är de bara två kvar. Efter att LaGaylia Frazier tvingades lämna "Stjärnornas stjärna" i förra veckans semifinal ställs Ola Salo, känd som frontman i The Ark, mot Arvingarna-sångaren Casper Janebrink.

Dagarna efter semifinalen har dock präglats av något mycket allvarligare. I måndags kom beskedet att sångpedagogen och artisten Zannah Hultén gått bort - tidigare i vår medverkade hon som expert i "Stjärnornas stjärna".

Annons

Janebrink och Salo beskriver det som "oerhört sorgligt" och en "stor chock".

””

"Inte lutat mig tillbaka"

När det kommer till själva avgörandet pekar Casper Janebrink ut Ola Salo som den stora favoriten.

””

Ola Salo har också känt av favoritskapet under säsongen.

””
””

"Spännande upplägg"

I finalen ska de sjunga tre låtar var - en som de har valt själva, en som experterna har valt och så sin motståndares genombrottslåt.

””

Han ska sjunga Arvingarnas "Eloise" samtidigt som Casper Janebrink får ta sig an The Arks "It takes a fool to remain sane".

””

Ola Salo beskriver "Eloise" som sin "favorit-Mellolåt genom tiderna". Han påpekar dock att den inte är så lättsjungen som man kanske kan tro.

””

"Stjärnornas stjärna"-finalen sänds i TV4 på lördag klockan 20.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons