Nyheter

"Tafsande" biskop ber om ursäkt till Grande

Biskopen Charles H Ellis III, som ledde fredagens minnesstund för Aretha Franklin, ber om ursäkt till popstjärnan Ariana Grande efter att han blivit anklagad för att ha tafsat på henne på scen, rapporterar BBC.(TT)
Publicerad 1 september 2018

Biskopen Charles H Ellis III, som ledde fredagens minnesstund för Aretha Franklin, ber om ursäkt till popstjärnan Ariana Grande efter att han blivit anklagad för att ha tafsat på henne på scen, rapporterar BBC.

Under ceremonin framförde Grande låten "(You make me feel like) A natural woman" och när biskopen skulle tacka henne efteråt slog han armen om henne - med handen på, eller i alla fall opassande nära, hennes bröst.

Bilder från händelsen och ilskna kommentarer har fått stor spridning på sociala medier under hashtagen #RespectAriana - vilket har fått den ärevördige biskopen att be om förlåtelse.

””

Han riktar också en ursäkt till Ariana Grande, till hennes fans och till USA:s latinamerikanska befolkning för att han skämtat om att hennes namn lät som något man kan beställa på snabbmatskedjan Taco Bell.

TT