Annons
Nyheter

Zara Larsson kan vinna på MTV-gala

Zara Larsson kan bli årets svenska artist på MTV:s internationella gala European Music Awards. Larsson, som utsågs till årets nykomling på förra årets gala, är nominerad i kategorin tillsammans med Tove Lo, Vigiland, Axwell/Ingrosso och Galantis, enligt ett pressmeddelande.(TT)
Publicerad 4 oktober 2017

Zara Larsson kan bli årets svenska artist på MTV:s internationella gala European Music Awards. Larsson, som utsågs till årets nykomling på förra årets gala, är nominerad i kategorin tillsammans med Tove Lo, Vigiland, Axwell/Ingrosso och Galantis, enligt ett pressmeddelande.

Den som har chans på flest priser på galan är dock Taylor Swift. Den amerikanska stjärnan har sex nomineringar, bland annat i de prestigefulla kategorierna årets artist och årets video. Kanadensaren Shawn Mendes är tätt efter med fem nomineringar, följd av brittiske Ed Sheeran och amerikanske Kendrick Lamar som båda har fyra nomineringar var.

Annons

Den brittiska popstjärnan Rita Ora är programledare för galan, som livesänds från Wembley arena i London den 12 november.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons