Nyheter

Vargas och Lagola till Åre Sessions

De nio sista akterna till festivalen Åre Sessions har släppts. Låtskrivarduon Vargas och Lagola, producentkollektivet Neiked och den norska popstjärnan Dagny är några av artisterna som kommer för att avsluta skidsäsongen i den jämtländska byn.(TT)
Publicerad 2 april 2019

De nio sista akterna till festivalen Åre Sessions har släppts. Låtskrivarduon Vargas och Lagola, producentkollektivet Neiked och den norska popstjärnan Dagny är några av artisterna som kommer för att avsluta skidsäsongen i den jämtländska byn.

Duon Vargas och Lagola består av artisterna Vincent Pontare och Salem Al Fakir. De senaste åren har de varit mycket framgångsrika som låtskrivare och skrivit hits åt artister som Avicii, Katy Perry och Madonna. Men duon har också skördat egna framgångar med låtar som "Rolling Stone" och "Roads".

"Vi har under lång tid suttit inlåsta i vår studio och skrivit musik. Nu ska det bli otroligt kul att lämna den för att spela några av låtarna live i Åre, vår första publika konsert som Vargas och Lagola", säger duon i ett pressmeddelande.

Även Ider, Mr Tophat, Charlotte Bendiks, Chinah, ViVii och Nadja Chatti är klara för festivalen. Sedan tidigare är det känt att bland andra Seinabo Sey, Little Simz, Fricky och Viagra Boys spelar.

Åre Sessions äger rum den 26-27 april.

TT