Annons
Nyheter

Johanna Möller slipper inte restriktioner

Den för mord livstidsdömda Johanna Möller slipper inte restriktionerna som hon har i häktet. Hon har suttit med restriktioner i 13 månader och knappt haft någon kontakt med sina anhöriga, än mindre sina barn.(TT)
Publicerad 9 oktober 2017

Den för mord livstidsdömda Johanna Möller slipper inte restriktionerna som hon har i häktet. Hon har suttit med restriktioner i 13 månader och knappt haft någon kontakt med sina anhöriga, än mindre sina barn.

Möller överklagade restriktionerna via sin advokat till Svea hovrätt, som inte gick henne till mötes. Därefter överklagades beslutet till Högsta domstolen, som i dag meddelade att de inte kommer att ge Johanna Möller prövningstillstånd.

Annons

"Restriktionerna innebär ett betydande integritetsintrång och är en stor påfrestning för Johanna Möller", skrev advokaten Amanda Hikes i överklagan, enligt Dagens Nyheter.

Möller, som dömdes för mord och mordförsök på sina föräldrar samt anstiftan till mord på sin make, har överklagat tingsrättens dom till hovrätten och vill att samtliga åtalspunkter ogiltigförklaras.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons