Nyheter

Conor McGregor gripen i Miami

MMA-stjärnan Conor McGregor greps av amerikansk polis utanför ett hotell i Miami Beach under måndagen misstänkt för rån och skadegörelse. Den 30-åriga irländaren, som har släppts mot borgen, anklagas enligt polisrapporten för att ha slagit sönder en persons mobiltelefon och sedan gått iväg med resterna av den.(TT)
Publicerad 12 mars 2019

MMA-stjärnan Conor McGregor greps av amerikansk polis utanför ett hotell i Miami Beach under måndagen misstänkt för rån och skadegörelse. Den 30-åriga irländaren, som har släppts mot borgen, anklagas enligt polisrapporten för att ha slagit sönder en persons mobiltelefon och sedan gått iväg med resterna av den.

Anmälaren ska ha försökt fotografera McGregor med sin mobiltelefon när de gick ut från hotellet. Då ska kampsportsstjärnan ha slagit telefonen ur handen på personen, och sedan stampat på den flera gånger.

Conor McGregor, ett av sportens största affischnamn, har varit i blåsväder flera gånger tidigare. Förra året dömdes han till samhällstjänst och till terapi för att hantera sitt temperament, efter att ha attackerat en buss med andra MMA-utövare.

TT