Nyheter

Drömmål av Rashford när England vann

Pang sa det. Sedan hade Manchester United-talangen Marcus Rashford bidragit med ett starkt argument till att han ska få spela i VM för England. Anfallaren öppnade målskyttet i träningsmötet med Costa Rica med en rökare rakt upp i nättaket bakom Real Madrid-målvakten Keylor Navas.(TT)
Publicerad 7 juni 2018

Pang sa det.

Sedan hade Manchester United-talangen Marcus Rashford bidragit med ett starkt argument till att han ska få spela i VM för England. Anfallaren öppnade målskyttet i träningsmötet med Costa Rica med en rökare rakt upp i nättaket bakom Real Madrid-målvakten Keylor Navas.

I andra halvlek var det en annan anfallare som ville göra anspråk på en startplats. Arsenals Danny Welbeck slängnickade in 2-0 med kvarten kvar efter att ha överlistat offsidelinjen, där då nyligen inbytta IFK Norrköping-spelaren Ian Smith ingick.

Matchen slutade 2-0 i engelsk favör.

I Portugals landslag var det en annan yngling som stärkte VM-aktierna. Valenciatalangen Goncalo Guedes fick sitt stora genombrott i höstas i La Liga. Nu kom det i landslaget också. Den kvicke yttern gjorde två av målen i portugisernas 3-0-seger mot Algeriet. Sportingmittfältaren Bruno Fernandes gjorde det tredje, eller rättare sagt det andra i matchen, efter en fin assist av stjärnan Cristiano Ronaldo.

TT