GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ekström fortsatt i topp efter fjärdeplats

Mattias Ekström slutade fyra i söndagens spännande race i DTM-serien på Norisring i Nürnberg och behåller totaledningen. Tvåa är österrikaren Lucas Auer som också blev tvåa på söndagen och trea är Maxime Martin, Belgien, som vann racet.(TT)

Mattias Ekström slutade fyra i söndagens spännande race i DTM-serien på Norisring i Nürnberg och behåller totaledningen.

Tvåa är österrikaren Lucas Auer som också blev tvåa på söndagen och trea är Maxime Martin, Belgien, som vann racet.

In på målrakan kom Auer, Ekström och italienaren Edoardo Mortara sida vid sida och Mortara tog tredjeplatsen precis, marginalen var två tusendelar.

I en otäck olycka smällde Gary Paffett, som tappat kontrollen över sin bil, in i Mike Rockenfellers bil, som tur var sida mot sida. Båda klarade sig utan större skador, Rockenfeller hade smärtor i ena foten.

TT

Läs mer