Annons
Nyheter

Rasmus Elm är redo för mer

Erik Hamrén höll en plats öppen för honom i EM-truppen, men halsfluss satte stopp för ett Frankrikeäventyr. På söndagen var dock Rasmus Elm tillbaka på fotbollsplanen och det med besked. Han gjorde Kalmars mål i 1-1-matchen mot AIK. Tidigt under våren visade Ramus Elm lite av sitt gamla jag.(TT)
Publicerad 10 juli 2016

Tidigt under våren visade Ramus Elm lite av sitt gamla jag. Han som var en vital del av det svenska landslaget och fullbordade bragden i Berlin med 4-4-målet mot Tyskland.

Men sedan kom en ny sjukdomsperiod och Elm tvingades till en lång vila.

Annons

När allsvenskan startade om var han dock tillbaka på planen igen, centralt på Kalmars mittfält. Inte ens tre minuter hade gått av matchen när han sprang sig fri i straffområdet och fick en utmärkt passning av Ismael.

””

Sopren Ishizaki

AIK:s kvittering kom efter en halvtimme. Viktor Elm förlorade en duell, Marko Biskupovic gav bort bollen och en sopren Stefan Ishizaki kunde med en känslig höger kvittera.

Fram till dess var Rasmus Elm planens stora dominant.

””

Rasmus Elm är inte den som talar i stora ordalag om sig själv, men det finns det andra som gör.

””

"Är för gammal"

Elm har precis förlängt kontraktet med Kalmar säsongen ut. Men han stänger inte helt dörren för en flytt utomlands redan i sommar.

””

Det kommer frågor i den mixade zonen efter matchen om den nya förbundskaptenen Janne Andersson har hört av sig. Rasmus Elm ler och skakar på huvudet.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons