Nyheter

Inters urladdning - vann stort

Var det här vändningen, Roberto Mancini? Efter en tung period fick han åtminstone se sitt Inter vinna med 3-0 mot Palermo i den italienska serie A-fotbollen. Den 14 november kom Mancini tillbaka som tränare till Inter, som han bland annat ledde till tre raka ligatitlar 2005-2008.(TT)
Publicerad 8 februari 2015

Den 14 november kom Mancini tillbaka som tränare till Inter, som han bland annat ledde till tre raka ligatitlar 2005-2008. Men det har inte gett någon effekt. Före söndagens hemmamöte med Palermo hade Inter två raka förluster och hade bara tagit två trepoängare på tio matcher.

Efter klara 3-0 - två mål av Mauro Icardi och ett av Fredy Guarín - köpte sig Inter i alla fall tid. Laget gick upp till nionde plats och har bara sex poäng upp till femman Sampdoria och fyran Fiorentina.

Just Fiorentina såg ut att tappa poäng hemma mot Atalanta, men med minuten kvar av ordinarie tid skickade Manuel Pasqual in segermålet i den underhållande matchen i Florens. Fiorentina vann med 3-2.

Albin Ekdal spelade hela matchen, men det går tungt för hans Cagliari som ser ut att gå en jobbig vår till mötes. Tabelltvåan Roma - nu sju poäng efter Juventus - vann med 2-1 efter mål av Adem Ljajic och Leandro Paredes.

Melker Hallberg var också en förlorare. Den förre Kalmarmittfältaren gjorde sin första start i Udinese men byttes ut i förlustmatchen borta mot Napoli (1-3). Empoli vann bottenmötet med Cesena med 2-0 medan Sampdoria och Sassuolo spelade 1-1.

TT