Nyheter

H65 avslutade cupspelet med seger

Det var klart redan före den sista gruppspelsmatchen i EHF-cupen att H65 Höör inte skulle gå vidare till kvartsfinal men att motståndaren Zalau skulle göra det. De svenska handbollsmästarna fick i alla fall avsluta cupäventyret med två raka segrar. Mot det rumänska laget Zalau blev det 30-19.(TT)
Publicerad 10 februari 2018

Det var klart redan före den sista gruppspelsmatchen i EHF-cupen att H65 Höör inte skulle gå vidare till kvartsfinal men att motståndaren Zalau skulle göra det.

De svenska handbollsmästarna fick i alla fall avsluta cupäventyret med två raka segrar. Mot det rumänska laget Zalau blev det 30-19.

"Det är surt att inte gå vidare eftersom jag tycker att vi är ett bättre lag än Zalau", säger matchens främsta spelare Mikaela Mässing i ett pressmeddelande.

Zalau-tränaren Heorghe Tadici lät flera unga spelare få speltid, eftersom kvartsfinalplatsen redan var säkrad.

H65-tränaren Ola Månsson var nöjd med matchen.

"Vi gör en mycket bra insats över 60 minuter. Speciellt försvarsarbetet är jag väldigt nöjd med", säger han.

"Visst hade vi kunnat gå vidare till kvartsfinal om små detaljer fallit ut annorlunda, som spelschema och vissa avgörande moment i olika matcher, men som helhet tycker jag att det var en väldigt nyttig och utvecklande upplevelse att spela de här sex gruppmatcherna."

TT