Nyheter

Klart med nya kvaldatum

Nu är det klart med nytt datum för den uppskjutna matchen mellan Vasalund och Syrianska i kvalet till superettan. Den första matchen, som skulle ha spelats i onsdags men sköts upp på grund av snöovädret i Stockholm, kommer att spelas på Skytteholms IP på söndag. Returen i Södertälje avgörs på onsdag.(TT)
Publicerad 11 november 2016

Nu är det klart med nytt datum för den uppskjutna matchen mellan Vasalund och Syrianska i kvalet till superettan. Den första matchen, som skulle ha spelats i onsdags men sköts upp på grund av snöovädret i Stockholm, kommer att spelas på Skytteholms IP på söndag. Returen i Södertälje avgörs på onsdag.

I ett uttalande skriver Svenska fotbollförbundets tävlingskommitté:

"TK konstaterar att det är viktigt att säkerställa att arenan är i speldugligt skick och att säkerheten kring arrangemanget kan garanteras. De konstaterar även att polisen förespråkar spel på söndagen. Med anledning av detta är söndag den 13 november det bästa alternativet för att genomföra kvalmatch 1. Detta innebär att kvalmatch 2 ska spelas onsdag den 16 november, detta för att ge föreningar två dagars speluppehåll mellan matcherna."

I det andra kvalmötet är det fördel Norrby efter 2-0 mot Assyriska i första matchen. Returen spelas på söndag.

TT