Annons
Nyheter

Leicester stormar mot ligatiteln

Leicester fortsätter att vinna. Och det med 1-0. Mot Southampton kom ligaledarens femte 1-0-seger på de sex senaste omgångarna. Manchester United fick samma segersiffror mot Everton och hänger på i jakten på en Champions League-plats. Det känns fortfarande som en saga för bra för att vara sann.(TT)
Publicerad 3 april 2016

Det känns fortfarande som en saga för bra för att vara sann. Men sanningen är att ingenting verkar kunna stoppa Leicester den här säsongen.

Överraskningslaget slog Southampton med 1-0 efter att Wes Morgan satt matchens enda mål på nick i den 58:e minuten - hans första mål för säsongen.

Annons

Leicester leder nu Premier League med sju poäng före tvåan Tottenham, som på lördagen spelade 1-1 mot Liverpool, när bara sex omgångar återstår.

””
””

Matchen innehöll två situationer där Southampton kanske borde haft straffar, båda handssituationer. Den första när Sadio Mané chippade ett friläge på Danny Simpsons arm, den andra när Robert Huth stoppade ett inlägg med handen. Men domaren friade båda gångerna.

Manchester United slog Everton med 1-0 och klättrade upp på femte plats i tabellen - och är nu bara en poäng bakom lokalrivalen City i kampen om en kvalplats till Champions League.

Anthony Martial satte Uniteds mål i den 54:e minuten, efter snyggt förarbete av Timothy Fosu-Mensah och Marcus Rashford.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons