Nyheter

Lindelöf uppges tiodubbla lönen

Tio gånger så hög lön. Det uppges svenska mittbacksstjärnskottet Victor Nilsson Lindelöf få i storlaget Benfica. - Jag vet inte så mycket, jag är här just nu. När jag kommer tillbaka får vi se vad de har att säga, säger 22-åringen. Presterar du på planen så märks det på bankkontot.(TT)
Publicerad 4 september 2016

Presterar du på planen så märks det på bankkontot. Så fungerar det i fotbollsvärlden. Något som Victor Nilsson Lindelöf verkar få erfara.

Hans raketsnabba utveckling - från spel i reservlaget till ordinarie i ligan, i Champions League och dessutom i A-landslaget inom loppet av bara några månader efter årsskiftet - har väckt såväl andra intressenter som Benficas klubbledning.

TV4:s Fotbollskanalen rapporterar att den portugisiska fotbollstidningen A Bola uppger att Nilsson Lindelöf - trots att han skrev på ett femårsavtal med den portugisiska storklubben så sent som i fjol - erbjuds ett nytt kontrakt som betyder en tio gånger så hög lön. Men det vill han inte prata om så mycket.

””
””

Under sommaren ryktades Victor Nilsson Lindelöf till Napoli, Inter, Paris Saint-Germain och Chelsea - men han är alltjämt kvar i Benfica, dit han kom från Västerås SK för fyra år sedan, och förra säsongen blev ligamästare.

””

TT