Annons
Nyheter

Lindgren blir kvar i Skellefteå

Han sparkades i fjol, men kom tillbaka i slutet av säsongen. Nu är det klart att Skellefteås "meste" ishockeyspelare Fredrik Lindgren ska spela ännu fler matcher för SHL-klubben. Den 37-årige backen har skrivit på för en säsong, hans 18:e i Skellefteå.(TT)
Publicerad 3 maj 2018

Han sparkades i fjol, men kom tillbaka i slutet av säsongen. Nu är det klart att Skellefteås "meste" ishockeyspelare Fredrik Lindgren ska spela ännu fler matcher för SHL-klubben.

Den 37-årige backen har skrivit på för en säsong, hans 18:e i Skellefteå.

Annons

Lindgren A-lagsdebuterade säsongen 1999-1990 och har sedan dess spelat 689 grundseriematcher, mest av alla i klubbens historia.

Han dumpades av Skellefteå inför den senaste säsongen och hamnade i allsvenska Leksand. I februari bröt han kontraktet och flyttade tillbaka till Skellefteå av sociala skäl. Han fick sedan kontrakt säsongen ut med Skellefteå.

"Fredde var jättebra sen han kom tillbaka från Leksand. Han var en av våra mest tongivande backar under slutspelet. Det syns att han känt en glädje att komma tillbaka, vilket skapat ett sug att fortsätta", säger sportchefen Mikael Lindgren i ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons