Annons
Nyheter

Nilsson mer försiktig efter Johaug-domen

Medvetet fusk eller inte, om det är något som fallet Therese Johaug har lärt Stina Nilsson är det detta: - Jag har blivit ännu mer nitisk, säger den svenska skidstjärnan. Maten är viktig för Stina Nilsson, det vet den som följer henne på Instagram.(TT)
Publicerad 5 oktober 2017

Maten är viktig för Stina Nilsson, det vet den som följer henne på Instagram. Träningsbilder från natursköna myrar, berg och stigar varvas ofta med bilder på glass och pizza.

Att hon just denna dag är på strålande humör kan man också tacka bland annat maten för.

Annons

Den, och några timmars terränglöpning med landslagskollegan Anna Haag i den jämtländska snålblåsten.

Johaug påverkar

””

Hotellet ligger några minuters promenad från en av hennes favoritrestauranger. Deras pizzor, som ofta syns på hennes Instagram-konto, äter hon gärna.

Men vad hon stoppar i sig har blivit känsligare efter dopningsavstängningen mot Therese Johaug. Norskan missar OS efter att ha fått i sig ett förbjudet ämne genom en läppsalva som hennes landslagsläkare gav henne.

Håller vätskebältet nära

””
””

24-åringen brukar vilja ha koll på det mesta, oavsett om det handlar om träning, kost eller vätskebälten. Men Johaug-fallet har gjort henne än mer vaksam.

””
””

"Risken finns"

Damlandslagets tränare Ole Morten Iversen upplever också att åkarna har blivit ännu mer noggranna. Han säger dessutom att landslaget ser över sina rutiner ytterligare ett varv.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons