Annons
Nyheter

"Party-Janne" fick nog av firandet

Det kan bli för mycket av det goda. Så bort med planscher, bilder, det mesta i omklädningsrummet som påminde om firandet och glädjeruset i höstas. - Det är mänskligt att sövas av berömmet, men jag var tvungen att göra något, säger IFK Norrköpings manager Janne Andersson.(TT)
Publicerad 1 april 2016

SM-guldet lyfte självkänslan i en hel stad och det var ingen hejd på hyllningarna i Norrköping. Många vill synas med mästarna, ha sin del av kakan.

””
””

"Party-Janne" blev partydödaren. För lagets bästa.

Annons

TT: Svårt?

””

Stängde av låt

Lagkaptenen Andreas Johansson berättar hur Andersson klev in i omklädningsrummet och utan pardon klippte av en länk till förra hösten.

””

Johansson är inte dummare än att han vet att Andersson har rätt.

””

Blankt papper

Janne Andersson har rensat bordet. Om det ligger något där så är det ett blankt papper. Hur fyller IFK Norrköping det? Tre spelare har försvunnit från guldelvan under slutet av förra säsongen: mittbacken David Boo Wiklander (inget nytt kontrakt), mittfältaren Alexander Fransson (såld till Basel) och anfallaren Alhaji Kamara (hjärtfel). Mittbacken Jon Gudni Fjoluson, mittfältarna Erik Smith och Andreas Blomqvist samt anfallaren Sebastian Andersson har tillkommit.

TT: Nöjd med värvningarna eller har du gått miste om någon eller några spelare du velat ha, Janne Andersson?

””

Men räcker det för att kunna försvara SM-guldet?

””

Börjar där det slutade

Manager Andersson:

””
””
Annons

Årets säsong inleds där den förra slutade - mot Malmö FF i Malmö.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons