Nyheter

Stenson missar golf-finalen

Amerikanen Dustin Johnson vann PGA-golfen i Indiana på totalt 23 under par, före Paul Casey, England, och Roberto Castro, USA. Det är Johnsons tredje vinst på de senaste åtta turneringarna, som började med vinst i US Open.(TT)
Publicerad 11 september 2016

Amerikanen Dustin Johnson vann PGA-golfen i Indiana på totalt 23 under par, före Paul Casey, England, och Roberto Castro, USA.

Det är Johnsons tredje vinst på de senaste åtta turneringarna, som började med vinst i US Open.

Ende svensken David Lingmerth, klättrade tre placeringar under den fjärde och sista rundan, och slutade på en delad 61:a plats, totalt fyra över par.

Turneringen i Carmel var den näst sista av totalt fyra deltävlingar i PGA-slutspelet. Den svenske stjärnan Henrik Stenson var inte med utan laddade batterierna inför Ryder Cup och vilade sitt krånglande knä.

Johnson leder slutspelet - med en prispott på 35 miljoner dollar - totalt, medan Stenson i och med frånvaron under helgens turnering tappat placeringar och ligger först på 36:e plats. Till finalen i Atlanta får endast de 30 högst rankade spelarna vara med. Stenson vann totalsegern för tre år sedan.

TT