Annons
Nyheter

Storutdelning på V75

Två stora skrällar, från Finland och Norge, ordnade storutdelning på V75.   Loving You Deeply vann den första avdelningen i Skellefteå till oddset 90,86. El Muro BR gav drygt 50 gånger insatsen när han vann V75-4. Två spelare hittade samtliga sju rätt och fick vardera 20 766 881 kronor.(TT)
Publicerad 7 oktober 2017

Tävlingarna i Skellefteå kördes under mycket svåra förhållanden. Regnet gjorde banan väldigt blöt samt stenhård.

Att lägga V75 så långt norrut som i Skellefteå i oktober var kanske ett misstag av Svensk Travsport och ATG. Det kunde till och med ha varit ett par minusgrader de senaste nätterna och då hade nog inte tävlingarna kunnat genomföras.   

””
Annons

"Otroligt snabb"

Ohlsson vann två V75-lopp med Lome Brage och Jaques Noir.

””
””

Ohlsson vann ytterligare ett lopp i Skellefteå och körde in lite över 400 000 kronor.

””

Två jätteskrällar

V75 inleddes med en gigantisk sensation när Loving You Deeply spurtade hem segern med Tapio Kalaja i sulkyn. Det finländska ekipaget var inte ens streckad på en procent av de 1,2 miljoner inlämnade kupongerna.

””

I den fjärde avdelningen kom nästa stjärnsmäll för V75-spelarna när El Muro BR vann till femtio gånger insatsen. John Östman satt i sulkyn och ekipaget var markerad på blott en procent.

Hästen tränas och ägs av amatörerna Trine och Frode Hansen i Bodö.

John Östman serverade femåringen ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Luckan kom i sista kurvan, det var långt fram till ledaren i början av upploppet men El Muro BR spurtade vasst till säker seger.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons