GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svensk talang proffs i serie A

Volleybolltalangen Jacob Link, 19, är klar för den italienska klubben Padova. Den italienska förstadivisionen, serie A, rankas som en av de bästa ligorna i världen och Padova blev sjua den gångna säsongen. "Det har alltid varit en dröm att komma till de stora ligorna och overkligt att det faktiskt händer.(TT)
Publicerad 29 juli 2016

Volleybolltalangen Jacob Link, 19, är klar för den italienska klubben Padova. Den italienska förstadivisionen, serie A, rankas som en av de bästa ligorna i världen och Padova blev sjua den gångna säsongen.

"Det har alltid varit en dröm att komma till de stora ligorna och overkligt att det faktiskt händer. Har inte riktigt hunnit smälta det ännu", säger Jacob Link i ett pressmeddelande.

Link, som spelat för Lunds VK, blev trea i elitseriens poängliga säsongen 2014/15 och fyra året därpå och fick för två år utmärkelsen årets genombrott.

"Jag förväntar mig träning på en helt annan nivå och att möta världsstjärnor. Passionen för volleybollen som finns i Italien ser jag fram emot att ta del av", säger han.

TT