Annons
Nyheter

Timrå upp i topp efter femte raka segern

Timrå vann toppmötet i hockeyallsvenskan borta mot Oskarshamn med 2-1 och efter fem raka segrar är laget i serieledning. Trots en viss hemmadominans matchen igenom (32-16 i skott) var det gästerna som petade in matchens två första puckar.(TT)
Publicerad 9 oktober 2017

Timrå vann toppmötet i hockeyallsvenskan borta mot Oskarshamn med 2-1 och efter fem raka segrar är laget i serieledning.

Trots en viss hemmadominans matchen igenom (32-16 i skott) var det gästerna som petade in matchens två första puckar. Ungraren Vilmos Galló gjorde sitt tredje mål för säsongen när han satte 1-0 efter 14.18 av den första perioden och med knappt fyra minuter kvar av den andra utökade Johan Persson till 2-0.

Annons

Oskarshamns utdelning kom för sent. Tom Hedberg reducerade med knappt tre minuter kvar. Timrås 20-årige målvakt Victor Brattström fick chansen i stället för Henrik Haukeland och storspelade.

Björklöven hade chansen att klättra till andra plats i tabellen. Laget hämtade in 0-3 till 3-3 borta mot Vita Hästen men föll i förlängningen och blir kvar på fjärdeplatsen. Vita Hästen har vunnit samtliga fyra matcher som slutat oavgjort efter tre perioder.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons