Annons
Nyheter

Tidsresenärer inbjudna till Hawkingceremoni

Stephen Hawkings familj välkomnar besökare från framtiden till en minnesceremoni i samband med gravsättningen i Westminster Abbey i London. Mannen som kastade ljus över universums uppkomst och hjälpte oss att förstå hur svarta hål fungerar avled den 14 mars.(TT)
Publicerad 12 maj 2018

Stephen Hawkings familj välkomnar besökare från framtiden till en minnesceremoni i samband med gravsättningen i Westminster Abbey i London. Mannen som kastade ljus över universums uppkomst och hjälpte oss att förstå hur svarta hål fungerar avled den 14 mars.

Hawkings sista viloplats blir bredvid vetenskapsmannen Isaac Newton. Det finns tusen biljetter för allmänheten till minnesceremonin den 15 juni. Den som vill komma måste fylla i sitt födelsedatum - och det kan vara vilken dag som helst fram till slutet av 2038.

Annons

"Professor Hawking bjöd en gång in till en fest för tidsresenärer, för att se om någon skulle dyka upp om han skickade inbjudan efter festen" skriver en bloggare i London som gjorde upptäckten. "Ingen gjorde det, men det är perfekt att sajten för minnesceremonin tillåter människor födda i framtiden att närvara. Se upp för tidsresenärer vid Abbey."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons