Annons
Nyheter

Något borde hända

Nyheter • Publicerad 24 februari 2006

Ja, precis så känns det.

Men det gör det kanske i sinom tid. Det är ju vår! Vår! Vår!

Annons

Eller inte. I dag ska jag hämta min nya mobil. I-landslycka. Men alla hånar den för att den är ganska dålig och gammal. Men jag köpte den för att den var snygg. Det är det enda jag bryr mig om.

Ja, här på jobbet är det nya teknikprylar som gäller. Eller i min jobbenklav i alla fall. Fast min är ju inte så ny...Men snygg!

Förslag på grejer som skulle vara kul om de hände:

* Någon monterar upp lianer från min lägenhet till jobbet. Det är punka på cykeln. Behöver en lian.

* Någon gör mitt liv till en Tim Burton- eller David Lynch-film. Chokladflod någon?

* Någon installerar en mathiss i min lägenhet. Nej tack stormarknaden. Ja tack mathissen.

* Någon installerar rörpost i min lägenhet. Nej tack mejl. Ja tack rörpost.

* Någon gör det enkelt att beama grejer. Människor, känslor, kroppsdelar. Då kan man vila upp olika kroppsdelar när man är trött. Nej, jag är så trött i mitt bäcken i dag, det måste vila upp sig här, jag beamar tillbaka det imorgon.

Eller när man inte känner sig riktigt pigg, då kan man beama fingrarna till jobbet så kan resten av kroppen vara hemma och vila och fingrarna sitta på jobbet och skriva.

Vad kul världen skulle bli om fantasin fick styra lite mer ni vet va.

Och jag tror faktiskt att lianerna kommer snart. Det var något som lät extremt högt i morse. Det var lianinstallatören som var ute och rekade.

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons