Annons
Nyheter

Skitsnack och pizza

Nyheter • Publicerad 6 februari 2006

Udda räcker inte för att beskriva den vecka som passerat, men hittar inget ord som är mer talande. Överraskningsmiddagar hemma hos mig själv arrangerade av personer jag knappt känt i mer än några veckor, kopiösa mängder pizza (inte minst pizza-testet jag, Lina och Andreas utförde häromdan, läs om det i tidningen första lördagen i mars) och så förstås en massa annat skumt jag avstår från att ta upp. Men, hela världen verkar ha fått en skum vecka, Danina och Matilda övergav oss för Egypten i en vecka, ytterst spontant. Sprang på dem på stan dagen innan de åkte dit, då hade de bokat resan på en håltimma, bara sådär. Way to go, hoppas ni kommer njuta av kylan i Fylleryd sen när ni kommer hem!

Själv tänker jag tillägna resten av mitt liv åt att dricka apelsinjuice med is, ett hett tips till någon som behöver något uppfriskande.

Hans Löfgrén
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons