Annons
Nyheter

Slösurfing for life

Nyheter • Publicerad 20 februari 2006

Nu för tiden är det tentatider för min del och tentatider innebär slösurftider. Ironiskt nog är det i tentatider som jag har minst tid, men ägnar mest tid åt slösurfing. Nåja, tid är pengar och råkar man vara student är det bara att vänja sig vid att varken ha det ena eller det andra. Vad man däremot har är en gedigen länksamling. Kanske inte den som är mest nyttig för mänskligheten, men man kan inte rädda världen varje dag, som de gamla grekerna aldrig sa.

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US! Ja, översätt det om du kan. Japanerna kunde det tveklöst inte. De är däremot duktiga på att göra tevespel. Språkfel och tevespel blev en, eh, nåja kanske inte lyckad, men åtminstone hysteriskt rolig hybrid hursomhelst.

Annons

Andra smått legendariska videos som man kan garva huvudet av sig åt är förstås Madonna-imitationen och den grymt häftiga Star Wars-killen. Båda direkt importerade från frihetens land, föga överraskande.

Är man inte lagd åt det skadeglada hållet kan man alltid ta en flygtur. Förresten läste jag att Slagsmålsklubben är bokade för arvikafestivalen i tre år framöver. Ey, fett med cred, len yao!

Anna Nyberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons