Nyheter

Twilight efter "sleep-over"

Nyheter • Publicerad 30 juni 2010

Idag är det tredje dagen här. Vädret är otroligt fint. Ungefär 21 grader, blå himmel och svag vind.

I går åkte jag och min amerikanska tjej som jag bor hos, in till stan där vi åt på en mysig thairesturang med två svenska tjejer och två amerikanska tjejer. Vi gick till hamnen och fick se när bron The Duluth Aerial lyftes och släppte igenom en färja. Det var en häftig upplevelse. Vi fotograferade olika saker som en pir, gula skolbussar osv.

Vi åkte sedan ut till Park Point, en populär strand med volleybollplaner och kiosk. Där träffade vi några personer som också är med i projektet. Vi spelade lite volleyboll och tog det lugnt på stranden.

På kvällen hade vi sex tjejer en så kallad ''sleep over'' hos en av tjejerna. Vi åt pizza och tittade på ''Twilight'' som en liten uppladning inför biobesök pa söndag, då vi ska se den nya filmen i serien, ''Eclipse''.

Idag åkte vi upp till den högsta punkten av Duluth, ''Enger Tower''. Tornet och dess trädgard är en av Duluths mest uppskattade picnicplatser. De som inte varit där, rekommenderas att åka dit!

Uppe i tornet fick man se en otrolig vy över hela Duluth och en del av Duluths ''bror'', nämligen den andra delstaten Wisconsin. De två delstaterna Minnesota och Wisconsin sitter ihop och bildar tillsammans ett underbart resmål.

I morgon står fotbollsträning och bowling på schemat. Det ska bli kul att få spela för första gången pa en vecka och att träffa alla kompisar igen!

I think we are ''Livin' the american dream''!

Bästa hälsningar, Emilia

Ann-Charlotte Nyblom
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.