Ett flertal personer stal gods i småbåtshamn

Flera personer stal natten mot tisdagen bensindunkar och annat gods på småbåtshamnen i Räppe. Polisen kunde senare gripa en 19-årig man som befann sig i närheten.
Växjö • Publicerad 17 juni 2014

Det var runt tvåtiden natten till tisdagen som ett flertal personer ska ha stulit bensindunkar och annat gods på småbåtshamnen i Räppe. Kort därefter greps en 19-årig man i närheten av hamnen.

– 19-åringen är hemmahörande i Växjö och ska inte vara känd av polisen sedan tidigare. Vi vet inte exakt hur många det var som begick brottet, men ungefär ett femtal personer. Jag vet heller ingen ålder på dem, säger Christer Karlsson, vakthavande befäl i Kalmar och Kronoberg.

19-åringen och de andra personerna är nu misstänkta för stöld.

– Till vilket värde kan jag inte svara på. Nu kommer förhör att hållas och en platsundersökning kommer att ske för att se om det är något mer som har blivit stulet, säger Christer Karlsson.

Julia Myllylä
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.