Annons

Hänt i veckan - Mello, serier och Alice Stenlöf i drama

Från januari tar vi med oss att inte *fakea klockslag på Tiktok och realityshowen Fboy Islands premiär. Vi kickstartar även februari med den första deltävlingen av Melodifestivalen 2023 och en till säsong av Netflixserien Outer Banks! Vad har hänt i veckan? Ung uppdaterar dig med snackisarna!
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Växjö • Publicerad 3 februari 2023

Alice Stenlöf i klockslags-drama

Influencern Alice Stenlöf la ut en video på Tiktok med filmklipp från hennes dag. Till några av fimklippen skrev hon även klockslaget då filmklippen spelades in. Det tog inte lång tid innan fansen reagerade på att klockslagen inte stämde. I ett filmklipp med en soluppgång skrev Alice till texten ”07:15” och fick starka reaktioner eftersom solen inte gick upp fören efter kl 8. I ett annat filmklipp tar åker hon taxi till kontoret och när hon var framme på kontoret skrev hon tiden ”09:30”, men från filmklippet i taxin visade klockan på instrumentpanelen 10:49.

Annons

Alice raderade videon och har valt att inte svara på några hatkommentarer från fansen.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Aftonbladet la ut en video på Tiktok om händelsen som fick många reaktioner. Alice själv tillsammans med andra kändisar kommenterat. Oliver Nordin, med över 2 miljoner följare på Tiktok, kommenterade ”man kan aldrig lita på sånna där influensers” och Alice själv skrev ”Hahahaha nyhetsvärdet!!!!”. Några av de mest populära kommentarerna lyder ”det är krig i världen btw” och ”hur pallar man”.

”Hur pallar man”
Kommentar om Aftonbladets Tiktok om händelsen

Första avsnittet av Fboy Island

Discovery släppte den nya serien Fboy Island. Konceptet är taget från den amerikanska TV-showen vid samma namn. Programmet går ut på att tre tjejer får träffa tjugo olika killar. Hälften av killarna är ”niceguys” som vill hitta kärleken och andra hälften är ”fuckboys” som bara vill ligga och vinna prispotten. Tjejernas uppgift är att lista ut vilka killar som är vad och att skicka hem alla ”fuckboys”.

Fboy Island
Fboy IslandFoto: Caisa Rasmussen / TT

Humorgruppen JLC har även släppt flera avsnitt på youtube där de reagerar på programmet. Programmet leds av Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara, som förövrigt idag är i en relation och ska ha barn med en av deltagarna från programmet.

Klara Elvgren
Klara ElvgrenFoto: Caisa Rasmussen / TT

Ny säsong av Outer Banks

Den 23 februari släpper Netflix den tredje säsongen av Outer Banks! Första säsongen av Outer Banks släpptes år 2020 och har ända sedan dess varit populär och trendat på tiktok. Serien handlar om ett gäng ungdomar som hittar en skattkarta och beger sig iväg på en skattjakt. Huvudrollen ”John B” spelas av Chase Stokes. John B Madelyn Cline.

Chase Stokes
Chase StokesFoto: Evan Agostini

Chase Stokes la ut ett klipp från trailern av säsong tre på instagram med texten ”3rd times a charm? Feb 23rd, we're goin treaure hunting”.

”3rd times a charm? Feb 23rd, we're goin treaure hunting”
Chase Stokes om tredje säsongen av Outer Banks

Melodifestivalen drar igång

På lördag hålls deltävling 1 av Melodifestivalen 2023! I år är flera gamla deltagare tillbaka så som Loreen, gruppen Panetoz, Wiktoria och Axel Schylström. Både Theoz och Tone Sekelius gör en comeback från Mello 2022 och det gör även programledaren Farah Abadi. Andra spännande deltagare för i år är Emil Henrohn som gjorde den trendiga låten ”Jag är mamma”, de norska tvillingarna Marcus och Martinus som gjort låten ”Elektrisk” och Elov & Benny som tidigare släppte låten ”Bubbel på balkongen”.

Farah Abadi är programledare för Melodifestivalen 2023 tillsammans med Jesper Rönndahl.
Farah Abadi är programledare för Melodifestivalen 2023 tillsammans med Jesper Rönndahl.Foto: Nils Petter Nilsson

Nytt för i år är bland annat SVTs program ”Emil kollar Mello” med youtubern Emil Hansius och ”Mellobyrån” med Sussie Eriksson, Torbjörn Averås Skorup och tiktokstjärnan Kaeli Adbi.

Ebba ArfvidssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons