Annons

Hotade med kniv på Resecentrum och gängbråk på Teleborg

En 53-årig man hotade med kniv oprovocerat en annan man på Resecentrum i Växjö vid 21.30-tiden i lördags. Mannen blev senare identifierad, gripen och anhållen av polisen som nu utreder honom för misstänkt grovt olaga hot.
Växjö • Publicerad 12 februari 2012

En man försökte köra på en kvinna på Teleborg vid 21.30-tiden i lördags. Det var efter ett bråk där fyra kvinnor började gruffa med mannen som händelsen uppstod. Han är nu misstänkt för försök till misshandel. Ingen person skadades.

En man plockade på sig en massa varor från Biltema i Växjö utan att betala i lördags eftermiddag. En väktare såg händelsen och kunde följa efter mannen som lastade på varorna i sin bil. Han kunde senare gripas på Teleborg av polis och sitter nu anhållen misstänkt för snatteri, olovlig körning och drograttfylleri.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons