unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Jonas Engman: Dags för nedsläpp och avspark - här är en tv-späckad höst på smp.se

Det blir en tv-intensiv vecka på Smålandsposten och våra specialsajter minHockey.se och minBoll.se. Direktsänd hockey och fotboll står på schemat.
Smålandsposten, minHockey och minBoll kommer att direktsända flera matcher under hösten.
Smålandsposten, minHockey och minBoll kommer att direktsända flera matcher under hösten.
Detta är en personligt skriven text i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Onsdag kväll klockan 19 är det dags för nedsläpp i träningsmatchen mellan Tingsryd och Kristianstad. På fredag samma tid är det ett högintressant länsderby mellan Tingsryd och Troja-Ljungby.

Båda matcherna kan du se direkt hos oss på smp.se och minHockey.se.

På lördag är det sedan dags för division 2-fotbollen. Matchen mellan Älmeboda/Linneryd och Huskvarna direktsänds på smp.se och minboll.se. Det är ett Älmeboda i botten av tabellen som är i stort behov av poäng för att hålla sig kvar i tvåan.

Vädermässigt är det en utmaning med direktsänd fotboll så här sent på året. Regn och kyla gör arbetsförhållandena både på och vid sidan om plan svåra. Ofta är vi på idrottsplatser med träläktare utan tak och skydd från vädret. Där finns dock alltid varm korv, kaffe och framför allt en engagerad publik. Det värmer alltid ett lokalt idrottshjärta.

Fotbollssäsongen närmar sig sitt slut och vi planerar just nu för fullt hur vi ska bevaka och sända slutomgångarna. Vi har tidigare berättat att vi i samarbete med SportExpressen kommer att direktsända Växjö Vipers alla matcher på smp.se under innebandysäsongen.

Vi kommer även att sända flera av Alvesta SK:s seriematcher i Hockeytvåan.

Det fina i kråksången. Du som redan prenumererar får alla matcher i ditt digitala abonnemang. Har du inte gjort det, aktivera ditt konto och logga in på smp.se.

Välkomna till en späckad och direktsänd sporthöst med oss på Smålandsposten.