GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kristina Bingström: Missa inte allt som händer på webben

Det händer mycket roligt nu. Och det är roligt att det händer så mycket.
Kristina BingströmSkicka e-post
Moderator • Publicerad 2 oktober 2021
Kristina Bingström
Detta är en personligt skriven text i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Och så var det redan oktober. Augusti och september har rusat förbi i en snabb karusell av upptakter och avslut, satsningar och analys, möten och avstämningar och jobb, jobb, jobb. Det händer mycket roligt nu. Och det är roligt att det händer så mycket.

För dig som är prenumerant på Smålandsposten men som ännu inte aktiverat ditt digitala konto är min starka rekommendation att göra det snarast. Det ingår ju så mycket mer i din prenumeration än bara papperstidningen. Väldigt mycket av det vi gör och kommer att göra i höst gör vi första hand digitalt. För att det lämpar sig bäst.

• Det är skillnad på att se en match i realtid på smp.se och att läsa om den dagen efter.

• Det är skillnad på att laga mat tillsammans med Tareq Taylor som sällskap och att följa hans nedskrivna recept.

• Det är skillnad på att följa en minut för minut-rapportering vid stora nyhetshändelser och att läsa sammanfattningen efteråt.

Mer och mer går vi över till ett arbetssätt där reportrar, tv-fotografer, webbare och nyhetschefer tillsammans lägger en strategi för att optimera bevakningen för er läsare. När och inte minst hur ska våra nyheter publiceras? Vilka vinklar behövs, vilka uppföljningar ska göras, vilka element kan tillföras för att berika och tydliggöra innehållet? Sen, när det arbetet är gjort, tar vi en vända till och funderar över vilka anpassningar som behöver göras till papperstidningen. Vad får vi plats med och vad är relevant.

”Att ta del av vårt innehåll i såväl papperstidningen, på webben och i appen och kanske också genom våra specialsajter och poddar är att verkligen se till att få valuta för prenumerationen.”

Att ta del av vårt innehåll i såväl papperstidningen, på webben och i appen och kanske också genom våra specialsajter och poddar är att verkligen se till att få valuta för prenumerationen. Jag ser det som det bästa av två världar. Papperstidningen ger överblick, urval och möjlighet att försjunka i de artiklar man kanske inte riktigt hunnit med. Men aktualiteten, bonusmaterialet – det stora mervärdet finns digitalt!

Det är lördag igen. Oktober. Trevlig helg!

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.