1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Kristina Bingström: Mycket mer än bara nyheter

Vi får ibland frågan från läsare som prenumererat på Smålandsposten i många år vad vi ger tillbaka.

Kön ringlade sig lång utanför tidningshuset i Växjö när jag kom till jobbet i går.

Runt receptionen var det trångt och vår personal jobbade för högtryck med att betjäna alla så snabbt och smidigt som möjligt.

Det var biljettsläpp för årets nyårsrevy och intresset var som vanligt stort. Redan vid sex var de första på plats i kö och strax efter nio var de biljetter vi hade tillgång till slut.

Detta är en personligt skriven text i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, e-tidning, sajterna minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se. 3 månader för endast 3 kr! (ord pris 567 kr)

Vi får ibland frågan från läsare som prenumererat på Smålandsposten i många år vad vi ger tillbaka – mer än en fullmatad tidning levererad till dörren sex dagar i veckan och uppdaterade nyheter om allt som händer i Kronobergs län dygnet runt året om i våra mobila kanaler.

Möjligheten att köpa rabatterade biljetter till populära evenemang – som nyårsrevyn i går morse, eller Bokens dag tidigare i höstas till exempel – är ett sätt att premiera trogna läsare lite extra.

Som prenumerant på något av Smålandspostens olika paket har du också alltid tillgång till Mediamax-kortet med olika förmåner och erbjudanden. Har du inte laddat ner kortet än så gör det, det är bara att gå in under fliken i orange högst upp till höger på smp.se. Se bara till att aktivera ditt konto först.

Alla våra specialsajter som Min Hockey och Min Boll ingår självklart också automatiskt för dig som är prenumerant. Dessutom finns alla nyheter från våra systertidningar i Gota Media-koncernen också tillgängliga för dig digitalt på deras respektive hemsidor.

Vi kommer att fortsätta utveckla nya produkter och jobba för att erbjudandet till er prenumeranter är så fullmatat som möjligt. Men grunden i vår verksamhet är nyhetsrapporteringen. Har alltid och kommer alltid att fortsätta vara. Det är det löfte vi gav till er när tidningen grundades 1866 och det är det löfte vi fortfarande, 153 år senare, lever efter.

I går var jag i Karlskrona för att fira vår lillasystertidning Blekinge Läns Tidning. I år är det deras tur att fira 150 år. Stort grattis till både tidningen och tidningens läsare. Ja må ni leva ut i hundrade år till – minst!

Läs mer

Miljö

Miljö: Kommunen utreds för miljöbrott

Kväverikt vatten från Orrakullen har runnit ut i sjön Salen i över två år. Nu är ärendet överlämnat till åklagare för utredning.

Ishockey

Tingsryd värvar från Karlskrona

Ny forward klar för den allsvenska klubben.

Medan du sov

Medan du sov: Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Singelolycka i Nybro och två män i Älvkarleby utgav sig för att vara poliser.

Räppe GoIF

Dragan gick mållös från premiären

Det mest namnkunniga namnet i Division 2 Östra Götaland är förmidligen Räppes Dragan Kapcevic.

Växjö

Gymnasieskolorna öppnar igen – då ska eleverna undvika social kontakt

Till höstterminen kommer eleverna återgå till skolbänken – med förändringar.

Ledare

Tig ej mer om Flam

Facebook behöver inte lämna någon förklaring till Flam utan kan kasta fram några standardiserade fraser om lämplighet.