Annons

Fyrhjuling voltade – en till sjukhus

På lördagseftermiddagen körde två personer som färdades på en fyrhjuling i diket och voltade. En person fick föras till sjukhus med ambulans.
Växjö • Publicerad 5 maj 2018
Genrebild från TT.
Genrebild från TT.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var kvart i ett på lördagseftermiddagen som SOS Alarm fick larm om trafikolyckan som ska ha inträffat på väg 897 strax väster om Eke norr om Växjö.

Omständigheterna kring händelsen är oklara. Men enligt de första uppgifterna ska två personer vara drabbade sedan fyrhjuling vält. Det ska lukta mycket bensin på platsen.

Annons

Värends räddningstjänst, ambulans och en polispatrull ryckte ut till olycksplatsen och kunde konstatera att olyckan var av lindrig art. En person fick följa med i ambulansen med en lindrig fotskada.

– En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för olovlig körning i samband med olyckan, säger Richard Lundqvist vid polisens pressinformation i Malmö.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons