GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lista: Grattis! Ni kom in på gymnasiet i Växjö i höst – här är klasskompisarna

Smålandsposten listar alla antagna elever till nio av Växjös gymnasieskolor.
Växjö • Publicerad 5 juli 2022
Om tre år springer de elever som nu antagits till Växjös gymnasieskolor ut som studenter.
Om tre år springer de elever som nu antagits till Växjös gymnasieskolor ut som studenter.Foto: Jan Pettersson

Baserat på uppgifter från utbildningsförvaltningen på Växjö kommun har Smålandsposten listat alla elever som antagits till följande nio gymnasieskolor:

Katedralskolan, Teknikum, Kungsmadskolan, Växjö Fria gymnasium, ProCivitas Privata gymnasium, Realgymnasiet, Växjö Praktiska gymnasium, Thoren Business school och LBS Kreativa gymnasiet.

Ingelstagymnasiet, Växjö Fria Fordonsgymnasium samt Skanskagymnasiet sköter sin egen antagning och ingår inte i sammanställningen.

Hilda FrankkiSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.