Annons

Kristina Bingström: Måndagens tidning blev inte som den skulle, vi ber om ursäkt

Ni var många uppmärksamma läsare som noterade att måndagens tidning inte riktigt såg ut som den skulle. Vi ber om ursäkt för det.
Kristina BingströmSkicka e-post
Publicerad 2 oktober 2023
Kristina Bingström
Detta är en personligt skriven text i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

TV-sidorna, serierna, korsordet, vädret, och familjesidorna. Det är de delar som tyvärr saknades när måndagstidningen gick i tryck.

Papperstidningen som landade i era lådor var åtta sidor tunnare än planerat och åtta sidor tunnare än det var tänkt.

Annons

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Det var inte en ny giv från vår sida att utan förvarning helt ta bort dessa avdelningar utan snarare summan av en rad olyckliga omständigheter.

Det vi tar med oss är att gå igenom kontrollstationer och rutiner för att minska risken för att något liknande händer igen.

Dock väntar nu vintersäsongen, där vi vet att det ibland kan vara besvärliga förhållanden för våra tidningsbud att arbeta i och att det därför ibland kan vara svårt att få ut alla tidningar i tid eller överhuvudtaget.

Det allra, allra bästa sättet att försäkra sig om att varje morgon ha en färsk tidning att läsa är därför att se till att ha sitt digitala konto aktiverat. Då finns alltid e-tidningen att tillgå. Det är också e-tidningen vi kan uppdatera vid behov för att göra eventuella korrigeringar på sidorna. Det innebär med andra ord att även måndagstidningen finns i sin helhet som e-tidning.

Du hittar e-tidningen på smp.se och vårt kundcenter hjälper dig gärna att logga in om det skulle behövas.

Återigen, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för den olägenhet vi orsakade er med måndagstidningen. Tack alla som hörde av er, vi vet hur viktig tidningen är för er och gör vårt yttersta för att den ska komma till er så bra och fullmatad som möjligt, varje dag.

Nu tar vi nya tag och laddar för en ny tidning. Med tv-sidor och korsord. Som vi – och ni – vill att det ska vara.

Annons
Annons
Annons
Annons