GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TV: Proffsen från Småland Pullers utser tre finalister i tävlingen ”Kronobergs snyggaste A-traktor”

Det var ett stort intresse för tävlingen ”Kronobergs snyggaste A-traktor”. Smålandsposten ringde in fem killar med kompetens i ämnet, som valde ut finalisterna.
Kronoberg • Publicerad 4 januari 2022 • Uppdaterad 31 januari 2022

Intresset för Smålandspostens A-traktortävling blev stort. 76 bidrag skickades in till redaktionen och vi behövde hjälp med att välja ut finalisterna.

Så redaktionen ringde in det tunga artilleriet.

Killarna från Youtubekanalen Småland Pullers som består av Pontus Nilsson, Rasmus Edberg, Oscar Johansson, Melker Falkbrink och Alfred Svahn utser tre finalister i A-traktortävlingen "Kronobergs snyggaste A-traktor".
Killarna från Youtubekanalen Småland Pullers som består av Pontus Nilsson, Rasmus Edberg, Oscar Johansson, Melker Falkbrink och Alfred Svahn utser tre finalister i A-traktortävlingen "Kronobergs snyggaste A-traktor".Foto: Calle Rydqvist

Killarna från Youtubekanalen Småland Pullers som består av Pontus Nilsson, Rasmus Edberg, Oscar Johansson, Melker Falkbrink och Alfred Svahn lade sina hårt pressade arbetsscheman åt sidan och svängde inom Smålandspostens redaktion i Växjö. De fick i uppdrag att välja ut tre finalister och det var inte lätt att sålla bland alla de fina bidrag som hade skickats in.

Till slut föll valet på tre olika modeller. Det blev en Nissan Navara, en Volvo (troligtvis 940) och en Mercedes Benz 320 cdi amg.

Nu är det upp till Smålandspostens läsare att rösta fram vinnaren. Lägg din röst på den a-traktor som du gillar bäst och som du hoppas blir utsedd till Kronobergs snyggaste a-traktor 2022. Priset är 500 egentillverkade doftgranar – med nybilsdoft.

Tävlingen är öppen fram till söndagen den 16 januari.

bild 1/3
William Uleskog, Mercedes
Isak Skarin, Nissan
Linus Thuresson, Volvo
William Uleskog, Mercedes
Isak Skarin, Nissan
Småland Pullers utser tre finalister i A-traktortävlingen "Kronobergs snyggaste A-traktor".
Småland Pullers utser tre finalister i A-traktortävlingen "Kronobergs snyggaste A-traktor".Foto: Calle Rydqvist
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Calle RydqvistSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.