GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Villa i Växjö en av Sveriges populäraste

En sjurumsvilla på Högstorp i Växjö blev under förra veckan den tionde mest populära på bostadssajten Hemnet – i alla fall sett till antalet klick.
Växjö • Publicerad 11 februari 2018
Den nybyggda villan på Högstorp är till salu för 5,3 miljoner kronor. Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Den nybyggda villan på Högstorp är till salu för 5,3 miljoner kronor. Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Just nu ligger en sjurums-villa på Gulsparvsvägen på Högstorp i Växjö ute till försäljning på bostadssajten Hemnet.se.

Villan, som är på 211 kvadratmeter och har uppförts mellan åren 2015–17, har ett utgångspris på 5,3 miljoner kronor och för pengarna får man enligt mäklaren ”en villa utöver det vanliga”.

”Villan har en öppen planlösning med schakt mellan våningsplanen och tak upp till nock som ger en fantastisk rymd”, skriver mäklaren i sin objektbeskrivning.

Och intresset för Högstorpsvillan är stort, i alla fall sett till antalet klick på Hemnet. Under vecka fem fick villan nära tiotusen klick på sajten, vilket placerade den på en tiondeplats på Sverigetoppen över mest klickade objekt.

• En friliggande villa på Blåbärsvägen på Hov var Växjös näst mest klickade bostad på Hemnet förra veckan med 8 845 klick, skriver VXONews. Villan är på 190 kvadrat och kostar 3,5 miljoner kronor.

• Tredje mest klickad (6 178 stycken) i Växjö förra veckan blev en villa på Idungatan på söder. Denna villa har sju rum och är till salu för 5,2 miljoner kronor.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.