Annons
Nyheter

Polisen sökte efter försvunnen jägare

På tisdagskvällen försvann en jägare i trakterna kring Markaryd och polisen drog i gång en sökinsats. Jägaren hittades senare ”vid god vigör”.
Markaryd • Publicerad 11 oktober 2017

Tidningen Smålänningen på nätet rapporterar att en jägare som deltog vid älgjakten under tisdagskvällen gick vilse i trakterna kring Markaryd.

Man upptäckte att han saknades vid sjutiden på kvällen och vid niotiden kontaktades polisen för en efterlysning.

Annons

Polisen hade kontakt med jägaren via hans mobiltelefon men man lyckades ändå inte lokalisera honom.

– Han ska ha befunnit sig i trakten vid Altabökesjö i Markaryds kommun. Vi hade hundpatrull som sökte efter honom och flera polispatruller var ute, säger polisens presstalesperson Stephan Söderholm till Smålänningen.

Polisen ska ha övervägt att sända upp en helikopter men vid halv tolvtiden hittade en polispatrull mannen ute i skogen. Ambulanspersonal undersökte jägaren som enligt polisen var ”vid god vigör” och han fick därefter skjuts hem, skriver tidningen.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons