Äntligen poäng igen för Varberg

Fotboll • Publicerad 9 augusti 2019
Robin Book. Arkivbild
Robin Book. ArkivbildFoto: Ulf Palm/TT

Efter tre raka förluster tog Varberg, ledare av superettan, återigen en poäng. Men det satt hårt åt hemma mot Frej som ligger på 15:e plats i serien. För det var Frej som tog en tidig ledning och precis som senast mot Västerås var det lånet från Hammarby, Leo Bengtsson, som gjorde mål för Täbylaget.

Men Varberg kunde denna gång komma tillbaka med två sena mål i andra halvlek. I 77:e minuten kunde Astrit Seljmani kvittera och två minuter senare satte Robin Book 2–1.

När publiken på Påskbergsvallen trodde att den första trepoängaren sedan den 10 juli skulle trilla in slog Mattias Bouvin till på tilläggstid och ordnade 2–2.

På söndag kan Varberg bli av med förstaplatsen om Mjällby slår Gais borta.