Annons

Även Olausson på väg från Öster

I torsdags var det lagkaptenen Fredrik Petersson som gick ut med sina planer på att flytta hem till Kalmar. Och nu är även Niclas Olausson på väg bort från Öster.
Sport • Publicerad 27 november 2009

Östermittfältaren har sagt upp sin lägenhet i Växjö.

– Vi har inte erbjudit Niclas nytt kontrakt i Öster. Han finns fortfarande i våra tankar, men vi vill kolla in de som ska provspela för oss. Vi är ute efter fysiska spelare, främst på mittfältet, säger Östers sportansvarige Sven Johannesson.

Annons

Det finns ingen plats på mitten för den 22-årige dalkarlen Olausson i Östers lag i superettan.

Niclas Olausson, med Orsa IF som moderklubb och med spel i klassiska IK Brage, provtränade med Öster i november 2006. Han erbjöds kontrakt och debuterade i superettan mot Åtvidaberg i juni året efter.

Niclas har varit skadebenägen, men väl frisk har han visat sig vara snabb och teknisk. Bra på att utmana i spelet en mot en.

– Jag uttalar mig inte om spelares kontraktsförlängningar. Det ligger på den sportansvariges bord, meddelar Östers tränare Andreas Ottosson.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons