Annons

Fotboll: Lämnar Öster för spel i division 4-klubb

I IFK Grimslö/V Torsås IF är ledarna lyriska, under fredagen presenterade de sitt senaste nyförvärv. Hemvändaren Johan Hjalmarsson som slutade med elitfotbollen i höstas.
Växjö • Publicerad 19 januari 2018

Det var i november han meddelade att motivationen saknades för en elitsatsning i Öster framöver. Då hade 20-åringen under en tid varit utlånad till Räppe GoIF.

Nu väljer han alltså att fortsätta med fotbollen men i division 4 efter skador både 2016 och 2017.

Annons

Nyheter var VXO News först med att uppmärksamma.

Johan Hjalmarsson gjorde debut i Östers A-lag i höstas på Olympia i Helsingborg mot HIF och han har en lång karriär genom Östers ungdomslag bakom sig.

– Att få in en spelare som under några år varit en del av seniortruppen i Östers IF är inget annat än en stor gåva från ovan när vi talar om en förening av vår kaliber. Att han sen dessutom är en egen produkt gör det hela knappast sämre, säger lagets tränare Enes Ahmetovic till klubbens hemsida.

Jens NielsenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons